Totale metamorfose van het kleinbedrijf

Na vele jaren trouwe dienst kan de uitstraling van je bedrijf wel een verjongingskuur gebruiken. De specialisten van RefreshMyLook ontwerpen een nieuw logo/beeldmerk, visitekaartjes, huisstijl en website. De nieuwe site wordt gevuld met professioneel geschreven teksten, puntgave fotografie en door vakmensen gemaakte video’s.

ONDERZOEK
IDEEEN
Pixel Perfect
Seo Friendly
ONTWERP
ONDERSTEUNING

Modern Grafisch Ontwerp

Onze grafisch ontwerpers weten wat anno 2021 past bij uw bedrijf, binnen uw branche en bij uw klantenkring. Zij nemen de huidige huisstijl als uitgangspunt zodat de herkenbaarheid blijft. Met hun kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat uw huisstijl weer vele jaren mee kan.

Pakkende Teksten

Op uw website, in advertenties en andere reclame uitingen is de taal van de klant het belangrijkst. Onze tekstschrijvers weten dit als geen ander te vatten in pakken teksten. Geoptimaliseerd voor SEO (Search Engine Optimization, optimale zoekresultaten in bijvoorbeeld Google) en in heldere taal voor uw klant.

Eenvoudig Beheer

Als uw nieuwe website eenmaal staat wilt u niet voor iedere aanpassing uw leverancier moeten bellen. Daarom werken wij met systemen waarop u eenvoudig en snel die aanpassingen zelf kunt verwerken. Seizoensaanbieding? Die heeft u zelf binnen no-time op uw website geplaatst. En zo hoort het ook.

Perfect Foto- en Videomateriaal

Het oog wil ook wat. Daarom maken onze fotograven en cameramensen beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit. Voor gebruik in folders of websites. Uw klant weet direct wat de kwaliteit is van uw producten. 

Our Awesome Portfolio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sapien, sit sed accumsan, viverra sociis ullamcorper aenean fermentum.

Plan & Pricing

We hebben onze diensten samengevat in een drietal pakketten. Al voor € 2500 kunt u een volledig nieuwe uitstraling aan uw bedrijf geven.

Starter

0
Eenmalig

Basic

0
Eenmalig

Pro

0
Voor 1 jaar

Naast bovengenoemde pakketten leveren we natuurlijk ook maatwerk. Neem hiervoor gerust contact op met één van de samenwerkende ZZP-ers. We komen dan langs op de wensen door te nemen en schrijven een offerte op maat.

Meet Our Team

RefreshMyLook is een samenwerking tussen zelfstandig ondernemers op het gebied van grafisch ontwerp, tekstschrijven, fotografie, video en web development. U treft één voordeur voor alle werkzaamheden. Het grote voordeel voor u is dat u altijd één aanspreekpunt heeft en dat alle leden binnen de samenwerking optimaal op elkaar ingewerkt zijn.

Boris Bastian

Boris Cremers

Plaatjesmaker

Kristel Keuren

Kristel Keuren

Story-schrijver, conceptversterker

Sven Vogelezang

Sven Vogelezang

Videograaf / Web Developer

drone-vix

Victor Verzijl

Drone piloot

0 k
Client Trust
0
Experts
0
Experience
0
Awards

Latest Posts & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sapien, sit sed accumsan, viverra sociis ullamcorper aenean fermentum.

Successful Marketing Ads for Your Business

Lorem ipsum dolor sit amet, Tetur adipiscing elit. Atempor scelerisque olor sit mauris.

Let’s Building Your Business from Scratch

Orem ipsum dolor sit amet, siy dffee consectetur adipiscing elit. Massa iaculis sem aliquet neque.

The Best Place to Invest Your Money

Rem ipsum dolor sit amet, Nem consectetur adipiscing elit. A tempor scelerisque mauris.

The Big Seminar for Your Right Investment

Rem ipsum dolor sit amet, Nem consectetur adipiscing elit. A tempor scelerisque mauris.

Heb je nog vragen?

Neem vooral contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden. RefreshMyLook heeft een breed netwerk aan specialisten waarmee ze alle aspecten van uw vraag kunnen aanpakken.

Geef een antwoord